Events

 

Inmiddels heeft Jasper dankzij zijn jarenlange podiumervaring en expertise een groot netwerk opgebouwd binnen de wereld van entertainment. Deze passie voor het vak reikt nu tot de breedst denkbare horizon van muzikale evenementen. Zo is Jasper zich de laatste jaren ook gaan richten op de creatie en uitvoering van verschillende grote én kleine evenementen.

 

Hij maakt hierbij actief gebruik van zijn eigen ervaringen en warme contacten binnen het vakgebied. Mede door zijn grote persoonlijke betrokkenheid levert Jasper iedere individuele opdrachtgever een unieke ervaring. 

 

Lees hieronder alles over de verschillende evenementen waar Jasper (mede)organisator van is of waar hij op andere wijze zijn steentje aan heeft bijgedragen.

 

Dinnershows


Niets is heerlijker dan genieten van geweldige optredens onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens een avondvullend programma boordevol dans en muzikaal entertainment worden de gasten tot in de puntjes verzorgd.

Geschikt voor iedere horecagelegenheid en uiteraard op maat te realiseren voor elk publiek. Zo heeft Jasper al verschillende dinnershows bij Van der Valk Avifauna gecreëerd en heeft hij zelf bijna 2 jaar deel uitgemaakt van de dinnershow Zissles op Aruba.

 

Neem gerust eens contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Heegermeer het toneel van een groots en bijzonder muziekspektakel op het water. Karin Bloemen neemt ons mee langs herinneringen en verhalen die het dorp Heeg met zich meebrengt. Jeroen van der Boom, Iris Kroes, Maaike Schuurmans, Hans Klok, The Symphonic Music Connection en vele anderen komen Terug naar Heeg, jij ook? — met Karin Bloemen.
Diner & Musical @ Sea. Met TROTS mag ik weer een nieuwe show maken. Samen met Marc Schultheis presenteer ik jullie. Een Dinnershow op de pier met fantastisch uitzicht op het Vuurwerkfestival.
Genieten met een top team!
Vajèn Van den Bosch Teunes Neef Lone Van Roosendaal Carolina Dijkhuizen Prive Nicky van der Kuyp en ik zullen de avond vullen met de mooiste en leukste Musical nummers.
Tickets nu verkrijgbaar op
https://www.ntk.nl/voorstelling/diner-musicals-sea
Tot dan! — met Lone Van Roosendaal, Carolina Dijkhuizen Prive en Vajèn Van den Bosch.

© 2018 by J.L. Landwaart.